Kompletan vodič za odlazak od narcisa
7. ožujka 2022.
Kako se osloboditi tereta 2: Riješite se ljutnje
31. ožujka 2022.

Kako se osloboditi tereta 1: “Ja moram…”

Dragi ljudi, krećemo u seriju radionica koje se održavaju uživo u Filaksu, uz mogućnost praćenja online. Prva radionica iz AkademijeKAKO SE OSLOBODITI TERETA“, bavi se temom osjećaja prevelike odgovornosti, osjećaja obveze i potrebe da sve napravite najbolje što možete.

Pritisak koji stvorimo sami sebi utječe na naše raspoloženje, naš osjećaj mira, ali i obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Mnogi su uznemireni osjećajem tereta i pritiska kojeg drugi pokreću u nama, moguće još od djetinjstva, dopunjeno novim događajima i očekivanjima drugih ljudi. Uz svakodnevno pretjerano razmišljanje, taj problem se naglašava sve više i više, stvarajući osjećaj manje vrijednosti, neorganiziranosti ili nemogućnosti ispunjavanja zahtjeva.

Bez obzira osjećate li se neugodno pod pritiskom obveza, odgovornosti ili očekivanja, ovo je radionica u kojoj ćemo razjasniti što se zapravo događa u nama kada vjerujemo da nešto moramo i da je naša dužnost ili odgovornost.

Teme radionice:
✔️ Kako se osloboditi pritiska kojeg vam stvaraju drugi
✔️ Kako se osloboditi pritiska kojeg stvarate sami sebi
✔️ Kako se osloboditi pretjeranog osjećaja odgovornosti iz dana u dan
✔️ Kako se prestati osjećati manjkavo ili nedovoljno dobro zbog nemogućnosti ostvarivanja tuđih očekivanja
✔️ Kako se zauzeti za sebe ili reći NE bez grižnje savjesti

✔️ Kako stvoriti osjećaj vrijednosti i prava na vlastite standarde

Prva radionica u sklopu Akademije održava se u maloj grupi uz mogućnost interakcije i postavljanja konkretnih pitanja. Moguće je i online sudjelovanje, za sve sudionike koji ne žive u Zagrebu ili blizini.

Vrijeme je da stvorite novu formulu “MORANJA” u skladu sa svojim željama, snovima i standardima. Oslobodite se tuđih očekivanja, pritiska ili mjerila. Napokon je vrijeme da se oslobodite nepotrebnog TERETA!


Informacije:

Datumi održavanja: 31.03.2022. od 19.00 do 21.00

Mjesto održavanja: Filaks, Sky office, toranj A, 6. kat ili online (uključujete se klikom miša i možete postavljati pitanja u chat formi). Naknadno je moguće poslušati snimku, ako niste slobodni u terminu održavanja uživo

Redovna kotizacija: 400 kuna ili 54 eura (PDV uključen)

Rana kotizacija za uplate do 28.3.: 250 kuna ili 34 eura (PDV uključen)

Poseban paket za radionicu (webinar) i 2 sata individualnih online konzultacija za rane prijave do 28.03.: 750 kuna ili 100 eura (PDV uključen)

IBAN za uplatu kotizacije u Hrvatskoj: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

Poziv na broj: 3103

Podaci za uplatu kotizacije iz inozemstva:

Ime banke: ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d

Adresa i sjedište Banke: Jadranski trg 3 a, 51000 RIJEKA, Hrvatska

SWIFT/ BIC Banke: ESBCHR22 IBAN: HR9724020061100493934

Naziv firme: Filaks, Filipovićeva 4, 10000 Zagreb

Moguće je i plaćanje preko PayPala. Za informacije molim da se obratite na elvira@filaks.hr

E-mail za prijave: elvira@filaks.hr


O trenerici:

dr. sc. Elvira Mlivić je savjetnica za poslovni i osobni razvoj u Filaksu, autorica 21 priručnika u autorstvu i koautorstvu te pokretačica ProMove akademije za osobni razvoj, Akademije za svjesniju komunikaciju, Akademije za osobno brendiranje i Akademije za razvoj salona za uljepšavanje. Do sada je surađivala s preko 800 pravnih osoba te preko 3.000 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, predavala je na 2 privatne visoke škole i brojnim poslovnim učilištima, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, magistrica društvenih znanosti – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, doktorica interdisciplinarnih znanosti – Filozofski fakultetu u Zagrebu) te u veliki broj programa neformalnog obrazovanja (autogeni trening, nlp, tehnika emocionalne slobode, antropološka medicina – hagioterapija). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine, pokrećući Filaks d.o.o., vlastitu tvrtku za poslovni i osobni razvoj. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.

Prijavi se na događanje

[contact-form-7 id=”2885″]
Podijeli objavu