Kako se osloboditi tereta 1: “Ja moram…”
16. ožujka 2022.
USPJEH na kvadrat
28. travnja 2022.

Kako se osloboditi tereta 2: Riješite se ljutnje

Dragi ljudi, nastavljamo seriju radionica koje se održavaju uživo u Filaksu, uz mogućnost praćenja online. Druga radionica iz Akademije KAKO SE OSLOBODITI TERETA, bavi se temom oslobađanja od osjećaja ljutnje.

Zatvorili ste se? Dosta vam je nepravde i potisnutih osjećaja? Razočarali ste se? Povrijedili su vas ili vam nešto uzeli? Napušteni ste ili se osjećate izdano?

Moguće je osjetiti ljutnju i bijes zbog nepravde i okonosti s kojima ste suočeni. Duboko u sebi možda ste povrijeđeni ili razočarani i tužni…

Želite saznati kako se nositi s ljutnjom koja djeluje paralizirajuće i ne da nam da živimo sretan, miran i ispunjen životu u sadašnjosti?

Jeste li spremni osloboditi se tog tereta?

Teme radionice:
✔️ Kako se osloboditi ljutnje i osjećaja bijesa iz prošlosti?
✔️ Kako živjeti u sadašnjem trenutku bez tereta?
✔️ Kako živjeti sretno i opušteno bez obzira na prošlost i okolnosti?
✔️ Kako oprostiti sebi što nismo učinili drugačije u prošlosti?
✔️ Kako graditi život pun zadovoljstva i mira?

Druga radionica u sklopu Akademije održava se u maloj grupi uz mogućnost interakcije i postavljanja konkretnih pitanja. Moguće je i online sudjelovanje, za sve sudionike koji ne žive u Zagrebu ili blizini.
Vrijeme je da se oslobodite ljutnje, tog tereta koji stvara okove i nemir… Živite u skladu s istinom, svom pravom prirodom i dajte si pravo na sreću!
Napokon je vrijeme da se oslobodite nepotrebnog TERETA!


Informacije:

Datumi održavanja: 12.04.2022. od 20.00 do 21.30

Mjesto održavanja: Filaks, Sky office, toranj A, 6. kat ili online (uključujete se klikom miša i možete postavljati pitanja u chat formi). Naknadno je moguće poslušati snimku, ako niste slobodni u terminu održavanja uživo

Redovna kotizacija: 400 kuna ili 54 eura (PDV uključen)

Rana kotizacija za uplate do 8.4.: 250 kuna ili 34 eura (PDV uključen)

Poseban paket za radionicu (webinar) i 2 sata individualnih online konzultacija za rane prijave do 8.4.: 750 kuna ili 100 eura (PDV uključen)

IBAN za uplatu kotizacije u Hrvatskoj: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

Poziv na broj: 1204

Podaci za uplatu kotizacije iz inozemstva:

Ime banke: ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d

Adresa i sjedište Banke: Jadranski trg 3 a, 51000 RIJEKA, Hrvatska

SWIFT/ BIC Banke: ESBCHR22 IBAN: HR9724020061100493934

Naziv firme: Filaks, Filipovićeva 4, 10000 Zagreb

Moguće je i plaćanje preko PayPala. Za informacije molim da se obratite na elvira@filaks.hr

E-mail za prijave: elvira@filaks.hr


O trenerici:

dr. sc. Elvira Mlivić je savjetnica za poslovni i osobni razvoj u Filaksu, autorica 21 priručnika u autorstvu i koautorstvu te pokretačica ProMove akademije za osobni razvoj, Akademije za svjesniju komunikaciju, Akademije za osobno brendiranje i Akademije za razvoj salona za uljepšavanje. Do sada je surađivala s preko 800 pravnih osoba te preko 3.000 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, predavala je na 2 privatne visoke škole i brojnim poslovnim učilištima, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, magistrica društvenih znanosti – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, doktorica interdisciplinarnih znanosti – Filozofski fakultetu u Zagrebu) te u veliki broj programa neformalnog obrazovanja (autogeni trening, nlp, tehnika emocionalne slobode, antropološka medicina – hagioterapija). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine, pokrećući Filaks d.o.o., vlastitu tvrtku za poslovni i osobni razvoj. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.

Prijavi se na događanje

[contact-form-7 id=”2885″]
Podijeli objavu