filaks-aktualno-od-gubitka-do-zgoditka
Od gubitka do zgoditka
18. travnja 2021.
Oslobodite se briga
17. svibnja 2021.

Akademija za RAZVOJ SALONA LJEPOTE: SUPER SALON

Kako izgleda vaš svakodnevni posao? Jeste li zadovoljni i organizirani u salonu ili vidite stres, brigu ili nesigurnost jer stvari nisu na svom mjestu?

Jesu li se stvari zakomplicirale s novim uvjetima na tržištu i s problemima u okruženju?

Što ako aktivnosti koje ste prije isprobali više ne nose rezultate koje ste očekivali?

Želite unaprijediti posao i osigurati veće prihode, ali se vrtite na istom mjestu ili ste već iskusili nekoliko uspona i padova?

Svjesni ste da želite promijeniti svoju budućnost i budućnost salona, ali ne znate kako?

Osjetite da postoji nekoliko kočnica, ali ne možete pronaći sustav ili strategiju s kojom ćete ići naprijed?

Osjetite da konkurencija radi na drugačiji način, ali niste spremni napraviti veću promjenu iz osobnih, organizacijskih ili financijskih razloga?

Svjesni ste da nešto morate učiniti, a već ste uočili da je jedina ispravna promjena ako krenemo od sebe?

Ako ste se suočili s nekim od ovih pitanja, ova Akademija dat će vam odgovore, motivaciju, rješenja i vjetar u leđa.

 

Na AKADEMIJI ZA RAZVOJ SALONA usvojit ćete tehnike koje će vam pomoći da na jednostavan način ovladate svojim mislima, naučit će vas kako da iskoristite poslovne strategije koje donose uspjeh u poslu i kako da stvorite moćne marketinške poruke koje će privući idealne klijente.

Akademija će vam pomoći da na drugačiji način promatrate rad salona i omogućiti vam da ispravno usmjerite svoje želje prema ciljevima i ostvarite ih.

Usvojite znanja koja će vaš salon pretvoriti u super posao u kojem ćete uživati iz dana u dan, u kojem ćete osjetiti lakoću i obilje zadovoljstva, prihoda i zahvalnosti.

 

Sadržaj Akademijie:

  1. Dobre ideje kao temelj uspješnog posla
  2. Uzrok i posljedica uspjeha i neuspjeha u salonu
  3. Jasnoća i usmjerenost ciljeva salona
  4. Idealni klijenti i marketinške prilike
  5. Super salon i super organizacija ciljeva
  6. Usklađivanje želja i uspješnih rješenja
  7. Super saloni imaju rješenja i djeluju
  8. Super salon kao poslovni projekt vaših snova

Vidimo se na Akademiji u trajanju 6 školskih sati u razdoblju od 20.09. do 22.09.2021. od 21.00 do 22.30. Snimku uvijek možete pogledati u terminu koji vam više odgovara. Učinite nešto korisno za svoj san, presložite prioritete i odvojite vrijeme za nove ideje i postignuća.

Oslobodite se straha od lošeg ishoda, nemogućnosti kvalitetne organizacije i nedostatka kvalitetnih okolnosti. Svijet se mijenja kada smo mi spremni na promjenu. Vidimo se na Akademiji za razvoj salona!

 

Informacije:

Datumi održavanja: od 20.09. do 22.09.2021. od 21.00 DO 22.30 (6 školskih sati)

Mjesto održavanja: online, iz udobnosti vašeg doma ili ureda (klikom miša uključujete se u webinar i možete postavljati pitanja u chat formi, a naknadno snimku pogledati onoliko puta koliko želite)

Redovna kotizacija: 800 kuna (107 eura)

RANA KOTIZACIJA za uplate do 14.09.: 450 kuna (60 eura)

POSEBAN PAKET (sudjelovanje na Akademiji + 4 sata individualnih online konzultacija) za rane uplate do 14.09: 1.200 kuna (160 eura)

IBAN za uplatu kotizacije u Hrvatskoj: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

Podaci za uplatu kotizacije iz inozemstva:

Ime banke: ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d

Adresa i sjedište Banke: Jadranski trg 3 a, 51000 RIJEKA, Hrvatska

SWIFT/ BIC Banke: ESBCHR22 IBAN: HR9724020061100493934

Moguće je i plaćanje preko PayPala. Za informacije molim da se obratite na elvira@filaks.hr

E-mail za prijave: elvira@filaks.hr

 

O trenerici:

dr.sc. Elvira Mlivić je savjetnica za poslovni i osobni razvoj u Filaksu, autorica 20 priručnika u autorstvu i koautorstvu te pokretačica ProMove akademije za osobni razvoj, Akademije za osobno brendiranje, Akademije za svjesniju komunikaciju i Akademije za sretniji život. Do sada je surađivala s preko 800 pravnih osoba te preko 2.500 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, predavala je na 2 privatne visoke škole i brojnim poslovnim učilištima, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, magistrica društvenih znanosti – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, doktorica interdisciplinarnih znanosti – Filozofski fakultetu u Zagrebu). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine, pokrećući Filaks d.o.o., vlastitu tvrtku za poslovni i osobni razvoj. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.

Prijavi se na događanje

[contact-form-7 id=”10″]
Podijeli objavu