filaks-aktualno-brisanje-koda
Brisanje koda
2. travnja 2021.
filaks-super-salon
Super salon
5. svibnja 2021.

Akademija za SRETNIJI ŽIVOT

“Iz ruševina se najbolje vide zvijezde.” (Viktor Frankl)

Život je pun izazova, uspona i padova. Ako se nalazite na prekretnici ili ste već došli do manjkova u mnogim segmentima života, sjetite se da uvijek postoji razlog zbog kojeg se možemo vratiti na put sreće, zadovoljstva i mira.

Prepoznajte svoju svrhu i osjetite snagu života u svom srcu!

Mnoge životne sudbine su pokazale da su velikom rastu prethodili padovi, a da su mnogi usponi rezultat iskustva nakon gubitka.

Možda se nalazite u neugodnom razdoblju svog života, ali je važno da ste spremni okrenuti novi list i otvoriti se za sretniji život.

Oslobodite se tereta gubitka i pripremite se za novo poglavlje i život pun zgoditaka po vašoj mjeri!

Pridružite nam se na Akademiji za sretniji život i promijenite osjećaj tuge, gubitka, napuštenosti, tjeskobe, razočaranja, frustracije, krivnje, stida, usamljenosti i straha u produbljivanje duhovnosti, unapređenje odnosa, stjecanje mudrosti i ljubav prema sebi.

Sadržaj Akademijie:

  1. Kako se trgnuti iz pesimizma i gubitka životne radosti?
  2. Kako podnijeti poslovne gubitke i ostvariti zaradu ili plaću kakvu zaslužujete?
  3. Kako se nositi s ljubavnim gubicima i ostvariti skladne odnose?
  4. Kako izaći iz toksičnih odnosa i prestati se vraćati u situacije u kojima uvijek gubimo sebe?
  5. Kako vratiti osjećaj zanosa u svakodnevnom životu i prigrliti zahvalnost?

Vidimo se na Akademiji u trajanju 10 školskih sati u razdoblju od 24.05. DO 28.05.2021. od 19.30 do 21.00.

Probudite osjećaj radosti i sreće, bez obzira na okolnosti. Okrenite život prema onome što vam stvara osjećaj zahvalnosti i mira. Prigrilite mogućnost da je najbolja verzija života tek ispred vas i da tek slijedi vaš zgoditak.

Sjetite se da svako svjesno ulaganje vodi u kvalitetne rezultate. Osvijestite svoju moć i prekinite slijed gubitaka. Pretvorite svoj život u najveći zgoditak!

Uspjeh i sreća su najbolja “osveta” za sve one koji su vam se našli na putu, napravili vam štetu ili vas iznevjerili. Ako ste iznevjerili sebe, ovo je prvi korak do povratka na pravi put u središte sebe. Osjetite vodstvo, osvijestite svrhu i postanite svjetlo koje govori jezikom životne istine. Vidimo se na Akademiji za sretniji život! 

 

Informacije:

Datumi održavanja: od 24.05. DO 28.05.2021. od 19.30 do 21.00 (10 školskih sati)

Mjesto održavanja: online, iz udobnosti vašeg doma ili ureda (klikom miša uključujete se u webinar i možete postavljati pitanja u chat formi, a naknadno snimku pogledati onoliko puta koliko želite)

Redovna kotizacija: 1000 kuna (133 eura)

ROĐENDANSKA RANA KOTIZACIJA za uplate do 14.05.: 300 kuna (40 eura)

POSEBAN PAKET (sudjelovanje na Akademiji + 4 sata individualnih online konzultacija) za rane uplate do 14.05.: 1.100 kuna (147 eura)

IBAN za uplatu kotizacije u Hrvatskoj: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

Podaci za uplatu kotizacije iz inozemstva:

Ime banke: ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d

Adresa i sjedište Banke: Jadranski trg 3 a, 51000 RIJEKA, Hrvatska

SWIFT/ BIC Banke: ESBCHR22 IBAN: HR9724020061100493934

Naziv firme: Filaks d.o.o., Filipovićeva 4, 10000 Zagreb

Moguće je i plaćanje preko PayPala. Za informacije molim da se obratite na elvira@filaks.hr

E-mail za prijave: elvira@filaks.hr

 

O trenerici:

dr.sc. Elvira Mlivić je savjetnica za poslovni i osobni razvoj u Filaksu, autorica 20 priručnika u autorstvu i koautorstvu te pokretačica ProMove akademije za osobni razvoj. Do sada je surađivala s preko 800 pravnih osoba te preko 2.500 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, predavala je na 2 privatne visoke škole i brojnim poslovnim učilištima, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, magistrica društvenih znanosti – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, doktorica interdisciplinarnih znanosti – Filozofski fakultetu u Zagrebu). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine, pokrećući Filaks d.o.o., vlastitu tvrtku za poslovni i osobni razvoj. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.

Prijavi se na događanje

[contact-form-7 id=”10″]
Podijeli objavu