Uspješna i svoja
28. rujna 2021.
Akademija za preposvećene (na vlastitu štetu)
8. studenoga 2021.

Oslobodite se BOLNIH ODNOSA! Oslobodite se MANIPULATORA!

Kroz usluge savjetovanja, radim s ljudima već 20 godina. Čula sam tisuće ljudskih priča i sudbina. Razgovarala sam s mnogima koje je još uvijek držala vezanost za toksičan ili  manipulativan odnos. Prekidanje lošeg odnosa može biti jako teško, čak i kada smo potpuno svjesni da nije dobar za nas. Mnogi su bolno privrženi osobama koje su ili manipulativne ili nedostupne ili otrovne. U takvim odnosima vrijednosti su različite, različite su aktivnosti koje predstavljaju ugodu i mir, a nedostaje ono što jedna ili obje osobe trebaju, što smatraju ljubavlju, što za njih znači nježnost, poštenje ili posvećenost. Često je riječ o odnosima u kojima nedostaje mir, a oslikava ih ispraznost ili velika zabrinutost. Posljedica takvih odnosa je nezadovoljstvo, tjeskoba i osjećaj začaranosti zbog kojeg se stalno vraćamo i vrtimo u iscrpljujućem krugu.

Neki takve odnose imaju sa sadašnjim ili bivšim partnerima, s roditeljima, rodbinom ili čak djecom.

Ovaj webinar namijenjen je osobama koje razmišljaju:

  1. trebaju li nastaviti neki odnos
  2. kako otići i osloboditi se pritiska manipulatora
  3. kako ostati zajedno i biti u boljem odnosu sa sobom
  4. kako se osloboditi onoga što vas tjera da ostanete uz manipulatora
  5. o tome kako znati trebaju li otići
  6. kako prekinuti ovisnost o manipulatoru
  7. kako se osjećati slobodno nakon odlaska
  8. kako uspostaviti kvalitetan odnos sa sobom i zavoljeti se.

Ovaj webinar održava se kroz 3 termina u trajanju 45 minuta i sadržava veliki broj vježbi koje možete raditi nakon webinara i koji će vam koristiti na vašem putu do slobode. Naučite kako se osloboditi bolnih odnosa! Počnite poštovati sebe i svoje potrebe! Nikada nije kasno za sretan i ispunjen život!

Informacije:

Datumi održavanja: 8.11., 9.11. i 10.11.2021. od 20.00 do 20.45 (ponedjeljak, utorak i srijeda)

Mjesto održavanja: online, iz udobnosti vašeg doma ili ureda (klikom miša uključujete se u webinar na YouTubeu i možete postavljati pitanja u chat formi, a naknadno snimku pogledati onoliko puta koliko želite na istom linku)

Redovna kotizacija: 300 kuna ili 40 eura (PDV uključen)

RANA KOTIZACIJA za uplate do 3.11.: 200 kuna ili 27 eura (PDV uključen)

IBAN za uplatu kotizacije u Hrvatskoj: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

Poziv na broj: 0811

Podaci za uplatu kotizacije iz inozemstva:

Ime banke: ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d

Adresa i sjedište Banke: Jadranski trg 3 a, 51000 RIJEKA, Hrvatska

SWIFT/ BIC Banke: ESBCHR22 IBAN: HR9724020061100493934

Naziv firme: Filaks d.o.o., Filipovićeva 4, 10000 Zagreb

Moguće je i plaćanje preko PayPala. Za informacije molim da se obratite na elvira@filaks.hr

E-mail za prijave: elvira@filaks.hr

 

O trenerici:

dr.sc. Elvira Mlivić je savjetnica za poslovni i osobni razvoj u Filaksu, autorica 21 priručnika u autorstvu i koautorstvu te pokretačica ProMove akademije za osobni razvoj, Akademije za osobno brendiranje, Akademije za svjesniju komunikaciju i Akademije za sretniji život. Do sada je surađivala s preko 800 pravnih osoba te preko 3.000 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, predavala je na 2 privatne visoke škole i brojnim poslovnim učilištima, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, magistrica društvenih znanosti – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, doktorica interdisciplinarnih znanosti – Filozofski fakultetu u Zagrebu). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine, pokrećući Filaks d.o.o., vlastitu tvrtku za poslovni i osobni razvoj. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.

Prijavi se na događanje

[contact-form-7 id=”10″]
Podijeli objavu