Oslobodite se vezanosti za manipulatora
12. listopada 2021.
Samopoštovanje: 5 zlatnih pravila za život u okruženju manipulatora
20. prosinca 2021.

Akademija za preposvećene (na vlastitu štetu)

Jeste li osoba koja previše misli, previše djeluje, previše brine i previše joj je stalo na vlastitu štetu? Osjećate li da to ostavlja negativan trag na vašem životu? 

Maja previše razmišlja o poslu. Nerijetko radi prekovremeno i trudi se popraviti sve što se da popraviti. To jako utječe na njeno slobodno vrijeme i osjećaj mira. Preptereti se i često prihvaća i ono što ne mora napraviti jer joj je važno da sve prođe kako treba. Jako je dosljedna i posebno joj smetaju nedisciplinirani i dvolični ljudi na koje često naiđe na svom putu. Svoj posao voli, ali joj predstavlja sve veći problem, jer se ne uspijeva odmaknuti od njega ni poslije radnog vremena. Voljela bi kada bi se na poslu svi više potrudili i postali profesionalniji.
Romana je majka dvoje djece koja uživa u svom obiteljskom životu, no nema pomoć kakvu očekuje. Nitko je ne razumije. Želi da sve bude u redu u stanu, s djecom, da jedu zdravo, da napišu zadaće i dobro uče, da je sve pospremljeno i da je suprug uvijek zadovoljan pa teško pronađe vrijeme za sebe, jer je i zaboravila što je baš njoj važno. Ponekad joj izgleda kao da je putem izgubila sebe. Ne zna više ni što je veseli, a da ne osjeća krivnju ili osjećaj frustracije. Teško se odvaja od obveza i stalno se vraća discipliniranom obavljanju svega što je na njenoj listi dnevnih zadataka.
Vesna je posvećena svom partneru, ali on ima česte promjene raspoloženja i ponašanja tako da uopće više nije sigurna ide li njihova veza u dobrom ili lošem smjeru. Posebno je zadovoljna ako ga uspije usrećiti i on pokazuje znakove zadovoljstva. Međutim, kada se to promijeni i on postane nezainteresiran ili neugodan, ona traži greške u sebi i osjeća pritisak. Čini joj se da se cijeli život vrti oko njega, ali si ne može pomoći da se toga riješi. Kada se on vrati dobrom raspoloženju, ona osjeća da je svijet njen, a onda se opet nešto okrene i sve izgleda pogrešno.
Miroslava je poduzetnica koja stalno traži nova rješenja i prilike. Previše se trudi stvoriti povoljne okolnosti za svoju obitelj i zaposlenike. Stalno razmišlja što još može učiniti i kako unaprijediti posao. Stalo joj je do posla, jer ipak o njemu ovisi egzistencija njene obitelji. Suprug također radi, ali njegov posao je više statičan i nema velikih mogućnosti za napredovanje. Upravo zato se ona više trudi, ali osjeća grižnju savjesti jer se ne može dovoljno posvetiti obitelji koliko bi htjela. Ima osjećaj da propušta mnoge lijepe događaje i ne stigne uopće voditi brigu o svom izgledu i zdravlju.

Ako ste se prepoznali u nekoj od ovih životnih priča i čini vam se da se previše trudite da sve posložite, onda ste na pravom mjestu. Možda ste osoba koja je preposvećena i kojoj je previše stalo. Jeste li razmišljali kako je živjeti život u kojem se osjećate dobro, kao da ste na pravom mjestu, u pravo vrijeme? Osjećate li da je napokon vrijeme za pravu promjenu?

Na Akademiji ćemo govoriti o tome:

  1. kako se vratiti sebi
  2. kako prepoznati ono što nam odgovara
  3. kako se kvalitetnije organizirati
  4. kako postaviti nove ciljeve i uspjeti
  5. kako se riješiti osjećaja krivnje i grižnje savjesti
  6. kako potaknuti sreću i zadovoljstvo u životu
  7. kako se osjećati ugodno u vlastitoj koži
  8. kako potaknuti zahvalnost i osjećaj mira.

Pridružite nam se na Akademiji i ostvarite ravnotežu o kakvoj ste sanjali, u kojoj stvarate, živite i djelujete bez osjećaja krivnje, grižnje savjesti i frustracije.

 

Informacije:

Datumi održavanja: 29.11., 30.11. i 01.12.2021. od 20.00 do 20.45 (ponedjeljak, utorak i srijeda)

Mjesto održavanja: online, iz udobnosti vašeg doma ili ureda (klikom miša uključujete se u webinar na YouTubeu i možete postavljati pitanja u chat formi, a naknadno snimku pogledati onoliko puta koliko želite na istom linku)

Redovna kotizacija: 300 kuna ili 40 eura (PDV uključen)

RANA KOTIZACIJA za uplate do 23.11.: 200 kuna ili 27 eura (PDV uključen)

PAKET kotizacija za webinar + 3 sata individualnih konzultacija: 900 kuna (PDV uključen)

IBAN za uplatu kotizacije u Hrvatskoj: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

Poziv na broj: 2911

Podaci za uplatu kotizacije iz inozemstva:

Ime banke: ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d

Adresa i sjedište Banke: Jadranski trg 3 a, 51000 RIJEKA, Hrvatska

SWIFT/ BIC Banke: ESBCHR22 IBAN: HR9724020061100493934

Naziv firme: Filaks d.o.o., Filipovićeva 4, 10000 Zagreb

Moguće je i plaćanje preko PayPala. Za informacije molim da se obratite na elvira@filaks.hr

E-mail za prijave: elvira@filaks.hr

 

O trenerici:

dr.sc. Elvira Mlivić je savjetnica za poslovni i osobni razvoj u Filaksu, autorica 21 priručnika u autorstvu i koautorstvu te pokretačica ProMove akademije za osobni razvoj, Akademije za osobno brendiranje, Akademije za svjesniju komunikaciju i Akademije za sretniji život te mnogih programa za poslovni i osobni razvoj. Do sada je surađivala s preko 800 pravnih osoba te preko 3.000 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, predavala je na 2 privatne visoke škole i brojnim poslovnim učilištima, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, magistrica društvenih znanosti – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, doktorica interdisciplinarnih znanosti – Filozofski fakultetu u Zagrebu). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine, pokrećući Filaks d.o.o., vlastitu tvrtku za poslovni i osobni razvoj. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj (autogeni trening, nlp, tehnika emocionalne slobode, antropološka medicina – hagioterapija, hipnoza, mindfulness), a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.

Prijavi se na događanje

[contact-form-7 id=”2885″]
Podijeli objavu