MISIJA: Transformacija u 25 dana
15. ožujka 2021.

CJENIK individualnih konzultacija od 01.06.2024.

1 sat = 60 eura

2 sata = 100 eura

6 sati = 250 eura

10 sati = 350 eura

*PDV uključen

Kotizacije za sudjelovanje na radionicama, webinarima, seminarima i zvučnim radionicama objavljuju se na svakoj pojedinačnoj najavi edukacije.

IBAN za uplatu kotizacije u Hrvatskoj: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

Podaci za uplatu kotizacije iz inozemstva:

Ime banke: ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d

Adresa i sjedište Banke: Jadranski trg 3 a, 51000 RIJEKA, Hrvatska

SWIFT/ BIC Banke: ESBCHR22 IBAN: HR9724020061100493934

Naziv firme: Filaks, Fallerovo šetalište 14, 10000 Zagreb

Moguće je i plaćanje preko PayPala: paypal.me/filaks

Individualne konzultacije se održavaju u terminima po dogovoru i u skladu s rasporedom po dogovoru, preko messengera, skypea, google meeta ili whatsappa s uključenim video pozivom.

Otkazivanje termina je moguće 8 sati prije održavanja bez naknade. Termin otkazan u razdoblju manjem od 8 sati prije održavanja (dogovorenog termina) se računa kao iskorišten.

Otkazivanje sudjelovanja na radionicama, webinarima i seminarima moguće je 48 sati prije održavanja (uz povrat kotizacije). Otkazivanje sudjelovanja nakon tog termina ne podliježe povratu kotizacije.

Odricanje odgovornosti

Sudjelovanjem na individualnim konzultacijama, seminarima, treninzima, webinarima, zvučnim radionicama i vođenim meditacijama potvrđujete da ste svjesni da savjetodavne usluge tog tipa nisu zamjena za psihološke ili savjete zdravstvenih radnika (medicinske savjete i tretmane), ukoliko su vam potrebni. Coaching (treniranje) ne može biti zamjena za psihološko savjetovanje, bilo koji oblik terapije ili medicinski savjet ili liječenje. Kao doktorica znanosti (područje interdisciplinarnih znanosti), certificirana u više tehnika i metoda za osobni i duhovni  razvoj, mogu jamčiti da ću uložiti sve svoje profesionalne napore, vještine i znanje u razgovor s klijentima. Na životne situacije utječu svakodnevne odluke i djelovanje klijenta, stoga ne mogu jamčiti ishod naših napora u treniranju i edukaciji. U svom radu koristit ću sva svoja znanja, spoznaje, iskustvo i vještine da klijentima pomognem na putu poslovnog i osobnog razvoja u skladu s ciljevima klijenta.

Što možete očekivati:

  • Profesionalizam u komunikaciji s klijentima tijekom edukacija i individualnog rada
  • Odgovornost vezano za najavljeni sadržaj edukacija i način izvedbe
  • U svom radu jasno navodim svoje profesionalne kompetencije s istinitim informacijama, uključujući sve podatke i kvalifikacijama i stručnosti
  • Posvećena sam cjeloživotnom učenju i kontinuiranom poslovnom i osobnom razvoju
  • Edukacije i individualni rad odvijaju se u skladu sa zakonima i regulativama
  • U svom radu vodim brigu o dinamici razvoja svake osobe i savjetujem u skladu s ciljevima i potrebama klijenta
  • Održavam odgovarajuću profesionalnu granicu i čuvam iskustva sudionika programa i individualnih konzultacija kao povjerljiva, osim u slučaju kada klijenti žele da se njihov primjer koristi u edukativne svrhe
  • Osiguravam dodatnu podršku nakon individualnog rada ili edukacija putem pisane komunikacije na društvenim mrežama ili kroz aplikacije.

Dr. sc. Elvira Mlivić Petrović i tvrtka Filaks d.o.o. ne obećavaju niti jamče iscjeljenja, ne dijagnosticiraju niti liječe zdravstvene probleme, a klijent je odgovoran za vlastito zdravlje. Klijent je upoznat s uvjetima suradnje i dolaskom na trening ili individualne konzultacije, predavanja, treninge, radionice, webinare, seminare ili zvučne radionice, kao i slušanjem sadržaja na YouTube kanalu Elvirino dvorište potvrđuje razumijevanje i prihvaćanje Uvjeta suradnje te prihvaća odgovornost za vlastito psihofizičko stanje tijekom korištenja i nakon korištenja usluga tvrtke Filaks d.o.o.

Autorica YouTube kanala Elvirino dvorište ne prihvaća nikakvu odgovornost za upotrebu ili zlouporabu informacija i sadržaja s YouTube kanala. Sadržaji koje ćete pronaći na mom YouTube kanalu uključuju ideje, sugestije, informacije i razmjenu iskustava, a isključivo su edukativnog sadržaja i dijeljeni su kao opće informacije, a nisu medicinski ili psihološki savjeti. Svaka sličnost sa stvarnim osobama u videima nije namjerna i potpuno je slučajna.

Podijeli objavu