Akademija za novi početak (4. generacija)
15. ožujka 2021.

Ponovno se družimo u programu MISIJA: Transformacija u 25 dana, ovaj puta namijenjeno EMPATIMA, gdje ćemo se družiti od ponedjeljka do petka od 21.30 do 22.00 od 27.09. do 29.10.2021. i prolaziti sve nivoe usklađivanja s najboljom verzijom sebe, u skladu s čežnjom vašeg bića.

Započinje vaša čarobna MISIJA: Transformacija za EMPATE u 25 dana!

Vi ste kreativno biće, koje je spremno osloboditi se tereta prošlosti, otresti sa sebe svu prašinu tuđih očekivanja i zablistati u punini. Vaša duša uvijek čeka da je napokon odlučite bolje čuti i osjetiti.

Ako osjećate da je trenutak da krenete na putovanje sa svojom dušom, prigrlite taj trenutak i odlučite dati sebi novu šansu za život u slobodi, ljubavi i potpunim povjerenjem u život.

Nikad nije kasno sklopiti ugovor sa sobom i započeti ljubavnu igru vlastitog života. Zahvalnost se uči i vježba, a ovo će biti vaša pustolovina do središta prave sebe.

Govorit ćemo o svim aspektima našeg života, inspirirati se i transformirati u biće koje sluša sebe, čuje i vidi ono što je oduvijek zapisano u vašem planu duše.

Ako osjetite povjerenje da je ovo program za vas, HVALA vam na odluci da zajedno hodamo istim stazama zahvalnosti i mira. Edukacija je posebno kreirana za EMPATE, koji se teže snalaze u svijetu okupiranom natjecanjem, borbama, neprestanim konfliktima i besmislenim ciljevima.

Program se održava na YouTube-u i moći ćete ga pratiti uz poseban link, uz mogućnost naknadnog gledanja ako nećete biti slobodni u terminu od 21.30 do 22.00. Očekuje vas INTUITIVNO vođeno izlaganje, poruke duše i priča o iskustvu mog duhovnog buđenja koje je započelo 2004. godine.

Vidimo se 27.09. u 21.30! Neka vas prati osjećaj mira i duboke zahvalnosti…

Informacije:

Datumi održavanja: od 27.09. do 29.10.2021.(od ponedjeljka do petka) od 21.30 do 22.00

Mjesto održavanja: online, iz udobnosti vašeg doma ili ureda (klikom miša uključujete se u webinar i možete postavljati pitanja u chat formi, a naknadno snimku pogledati onoliko puta koliko želite)

Redovna kotizacija: 500 kuna (67 eura)

Rana kotizacija za uplate do 22.09.: 350 kuna (47 eura)

IBAN za uplatu kotizacije u Hrvatskoj: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

Podaci za uplatu kotizacije iz inozemstva:

Ime banke: ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d

Adresa i sjedište Banke: Jadranski trg 3 a, 51000 RIJEKA, Hrvatska

SWIFT/ BIC Banke: ESBCHR22 IBAN: HR9724020061100493934

Naziv firme: Filaks, Filipovićeva 4, 10000 Zagreb

Moguće je i plaćanje preko PayPala. Za informacije molim da se obratite na elvira@filaks.hr

E-mail za prijave: elvira@filaks.hr

O trenerici:

dr. sc. Elvira Mlivić je savjetnica za poslovni i osobni razvoj u Filaksu, autorica 21 priručnika u autorstvu i koautorstvu te pokretačica ProMove akademije za osobni razvoj, Akademije za svjesniju komunikaciju, Akademije za osobno brendiranje i Akademije za razvoj salona za uljepšavanje. Do sada je surađivala s preko 800 pravnih osoba te preko 3.000 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, predavala je na 2 privatne visoke škole i brojnim poslovnim učilištima, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, magistrica društvenih znanosti – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, doktorica interdisciplinarnih znanosti – Filozofski fakultetu u Zagrebu) te u veliki broj programa neformalnog obrazovanja (autogeni trening, nlp, tehnika emocionalne slobode, antropološka medicina – hagioterapija). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine, pokrećući Filaks d.o.o., vlastitu tvrtku za poslovni i osobni razvoj. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.

Prijavi se na događanje

[contact-form-7 id=”10″]
Podijeli objavu