Samopoštovanje: 5 zlatnih pravila za život u okruženju manipulatora
20. prosinca 2021.
MISIJA: Transformacija u 15 dana
16. veljače 2022.
SOS tehnika namijenjena je otpuštanju nepotrebnih otpora prema…

… ljubavi / partnerskom odnosu / srodnoj duši

… uspješnom poslu /novcu / karijeri

… sretnom životu / radosti i veselju

… miru i bezbrižnosti

 

Odaberite Samopouzdanje, Ohrabrenje i Samopoštovanje!

Vaši izazovi ne moraju vječno stanovati u vašoj glavi. Pogrešna uvjerenja često diktiraju kako ćemo se osjećati i što ćemo proživljavati kroz cijeli život.

Tome možete stati na kraj i vaš život može biti onakav kakav želite da bude. Vi ste osoba koja može započeti promjenu koja će pozitivno utjecati na vašu budućnost.

Često je potrebno samo osvijestiti obrasce po kojima procjenjujemo svijet. Uz SOS tehniku probudite uspavano samopouzdanje i ohrabrite se za kreiranje samopoštovanja koje vas vodi u prirodno pravo na sreću i kvalitetne životne odluke.

Kroz proces vas vodi dr. sc. Elvira Mlivić, savjetnica za poslovni i osobni razvoj s 22 godine iskustva u obrazovanju odraslih.

Nije kasno da spasite svoj život.

Ovaj trenutak je pravi, samo ako poželite živjeti u miru sa svojim odlukama i sobom.

Cijena programa koji uključuje 2 sata individualnih online konzultacija je 80 eura (PDV uključen) / 602,76 kuna (PDV uključen)

*Tečaj konverzije 1 euro=7,53450 kn

 

Informacije:

IBAN za uplatu kotizacije u Hrvatskoj: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

Podaci za uplatu kotizacije iz inozemstva:

Ime banke: ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d

Adresa i sjedište Banke: Jadranski trg 3 a, 51000 RIJEKA, Hrvatska

SWIFT/ BIC Banke: ESBCHR22 IBAN: HR9724020061100493934

Naziv firme: Filaks d.o.o., Fallerovo šetalište 14, 10000 Zagreb

Moguće je i plaćanje preko PayPala. Za informacije molim da se obratite na elvira@filaks.hr

E-mail za prijave: elvira@filaks.hr

 

O trenerici:

dr.sc. Elvira Mlivić Petrović je savjetnica za poslovni i osobni razvoj u Filaksu, autorica 21 priručnika u autorstvu i koautorstvu te pokretačica ProMove akademije za osobni razvoj, Akademije za osobno brendiranje, Akademije za svjesniju komunikaciju i Akademije za sretniji život te mnogih programa za poslovni i osobni razvoj. Do sada je surađivala s preko 800 pravnih osoba te preko 4.000 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, predavala je na 2 privatne visoke škole i brojnim poslovnim učilištima, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, magistrica društvenih znanosti – Ekonomski fakultetu u Zagrebu, doktorica interdisciplinarnih znanosti – Filozofski fakultetu u Zagrebu). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine, pokrećući Filaks d.o.o., vlastitu tvrtku za poslovni i osobni razvoj. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj (autogeni trening, nlp, tehnika emocionalne slobode, antropološka medicina – hagioterapija, hipnoza, mindfulness, integration technique), a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.

Prijavi se na događanje

[contact-form-7 id=”2885″]
Podijeli objavu