Osobno brendiranje za empate
15. ožujka 2024.

Empati često traže ljubav i potvrdu izvan sebe, a to se uvijek događa kada ljubav ne osjetimo u sebi.

Svako traženje odobravanja od drugih dovodi nas do različitih izazova u životu, a drugi postaju kormilari našeg života te nam definiraju pravila i govore nam što je za nas dobro. Empati u ljudima traže dobro i očekuju dobro pa se često razočaraju, jer ne uspijevaju u ljudima pronaći iste osjećaje i razmišljanja o svijetu i odnosima. To je poseban problem ako empati naiđu na ljude koji su spretni u manipulaciji, što uključuje emocionalne ucjene, kontrolu i pasivnu-agresiju u komunikaciji. To su mnogi iskusili još u odnosu s roditeljima, braćom i sestrama, prijateljima, a kasnije i u partnerskim i poslovnim odnosima.

Idealno bi bilo da u sebi osjećate snagu i samopoštovanje te da se osjećate ispunjeno i potpuno prije susreta s drugim ljudima. U sebi imamo moć koju ne znamo pokrenuti. U sebi imamo alate koje možemo koristiti u različitim životnim situacijama. Kao empati, veći dio života živimo u začaranom krugu samoograničenja i strahova koji nas sputavaju, zbog neugodnih iskustava iz prošlosti, kao i pogrešnih uvjerenja i emocionalnih blokada. Ne dopustite da sve to obilježi cijeli vaš život! Ne dopustite da vas osjećaj nepravde odvrati od vašeg pravog puta i životnog iskustva i vaše prave svrhe zbog koje živite ovo ljudsko iskustvo.

Kroz ovaj ljetni Vodič za jačanje osobne moći empata saznajte:

  1. Kako si oprostiti „greške“ zbog izbora „pogrešnih ljudi“
  2. Kako oprostiti sebi i odobriti sebi život po vlastitim mjerilima
  3. Kako prepoznati i osjetiti svoju vrijednost, bez obzira na negativna iskustva iz prošlosti
  4. Kako teška životna razdoblja transformirati u moćne životne lekcije
  5. Kako živjeti sretno u sadašnjem trenutku bez obzira na energije oko sebe
  6. Kako osvijestiti svoju moć i ojačati ljubav prema sebi bez obzira na okolnosti.

Edukacija e održava kroz 5 termina u trajanju 90 minuta. U slučaju da nećete moći biti prisutni, naknadno možete pogledati snimku. Tijekom online webinara možete postaviti pitanja u pisanoj (chat) formi.

Očekuju vas konkretne upute, alati, praktične vježbe i savjeti za jačanje osobne moći te BONUS  – poklon vođena meditacija za jačanje osobne moći empata uz pratnju zvuka (gong i ostali instrumenti).

 

Informacije:

Datumi održavanja: četvrtak, 11.07, 18.07, 25.07., 01.08. i 08.08.2024. od 20.00 do 21.30 (ukupno 7,5 sati) + BONUS – poklon vođena meditacija praćenja zvukom

Mjesto održavanja: online, iz udobnosti vašeg doma ili ureda (klikom miša uključujete se u webinar i možete postavljati pitanja u chat formi, a naknadno snimku pogledati onoliko puta koliko želite)

Redovna kotizacija: 150 eura (PDV uključen)

Rana kotizacija za uplate do 05.07.: 100 eura (PDV uključen)

IBAN za uplatu kotizacije u Hrvatskoj: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

Poziv na broj 1107

Podaci za uplatu kotizacije iz inozemstva:

Ime banke: ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d

Adresa i sjedište Banke: Jadranski trg 3 a, 51000 RIJEKA, Hrvatska

SWIFT/ BIC Banke: ESBCHR22 IBAN: HR9724020061100493934

Naziv firme: Filaks, Fallerovo šetalište 14, 10000 Zagreb

Moguće je i plaćanje preko PayPala. Za informacije molim da se obratite na elvira@filaks.hr

E-mail za prijave: elvira@filaks.hr

Podijeli objavu