Uklonite blokade prema novcu (22.7.)

Mnogi se suočavaju s financijskim izazovima, čak i kada su uvjeti života relativno mirni. Kada se pojave neočekivane okolnosti, još više se naglašava neugoda povezana sa zarađivanjem, troškovima i zadržavanjem novca.

Kako se osjećate kada pomislite na novac? Je li novac nešto što vas veseli ili je izvor svih nesreća? Mislite li da bi bilo ljepše živjeti bez novca? Kakav odnos imate prema bogatim ljudima? Kakav osjećaj se u vama stvori kada pomislite na luksuz? Kako razmišljate o trošenju ili velikim izdacima i ulaganjima?

Osjetite kako se osjećate kada si postavljate ova pitanja. Ako postoji neka neugoda, provjerite možda su razlog pogrešna uvjerenja koja imate vezano za novac? Ta uvjerenja su često u potpunoj suprotnosti s onim što mi mislimo da želimo ili kakvu realnost želimo živjeti. Ako se ne osjećate ugodno u odnosu s novcem ili vam vaša situacija ukazuje da postoji određena problematika u primanju i davanju u vašem životu, onda je ovo webinar u kojem ćete osvijestiti ograničenja koja mnoge sputavaju na putu do ostvarenja prihoda kakve želite.

Ako želite otvoriti svoj put prema obilju i riješiti se problema u odnosu prema novcu, pridružite nam se online na webinaru Uklonite blokade prema novcu.

Teme:

  • kako ukloniti pogrešna uvjerenja o novcu
  • kako prepoznati blokade prema novcu
  • kako analizirati asocijacije povezane s novcem
  • kako riješiti nesklad između primanja i davanja
  • kako ukloniti negativne emocije povezane s nedostatkom novca ili neizvjesnošću u vezi primanja
  • kako riješiti strah od budućnosti i neugodnih okolnosti povezanih s novcem

Proučite na koji način funkcionira duhovna ekonomija i na koji način možemo uspješno stvoriti uvjete za zaradu i uspješno rukovanje novcem.

Informacije:

Datum održavanja: srijeda, 22. srpnja 2020. od 19.00 do 20.00

Mjesto održavanja: online, iz udobnosti vašeg doma ili ureda (klikom miša uključujete se u webinar i možete postavljati pitanja u chat formi, a naknadno snimku pogledati onoliko puta koliko želite)

Kotizacija za članice Facebook grupe Poslovne žene – Liderice: 40 kuna

Redovna kotizacija: 80 kuna

E-mail za prijave: elvira@filaks.hr

IBAN za uplatu kotizacije: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

O trenerici:

dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je savjetnica za razvoj i autorica priručnika Ljubavna formula uspjeha: Kako zarađivati radeći što volimo, koja je do sada surađivala s preko 600 pravnih osoba te preko 2.500 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, u autorstvu i koautorstvu napisala  20 poslovnih priručnika, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica, magistrica društvenih znanosti, doktorica znanosti). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.