Kako uspješno prebroditi teške životne situacije? (8.7.)

Mnogi se nađu na životnoj prekretnici, u obiteljskim ili poslovnim izazovima. Teško je odustati od nečega na što smo navikli i donijeti važne odluke koje značajno utječu na našu budućnost.

Nakon što donesemo važne odluke, shvatimo da je svaki stres koji je tome prethodio, bio vrijedan sadašnjeg trenutka.

Iako znamo što je za nas u životu dobro ili loše, teko se odlučujemo slušati svoje srce i ići svojom životnom stazom prateći vlastite putokaze.

Na webinaru ću govoriti o izazovima s kojima sam se suočavala prije donošenja važnih odluka i prenijet ću vam svoje iskustvo s alatima i metodama koje su meni pomagale na putu do životnog preokreta i rasta.

Ako se nalazite u nedoumici i niste sigurni možete li prebroditi tešku životnu situaciju, ovo je webinar koji će vas inspirirati i dati vam smjernice za vlastito putovanje do slobode, sretnijeg života i optimizma.

Možda vas do boljih okolnosti dijeli samo jedna odluka, par koraka ili aktivnost koja će vas pokrenuti da slijedite svoje srce.

Život je pun izazova i promjena. Vi ste centar svog života. Ako još uvijek niste, na webinaru saznajte kako uspješno prebroditi teške izazove i vratiti svoj život u svoje ruke. Nije lako, ali se isplati svaka sekunda tog ulaganja.

Informacije:

Datum održavanja: srijeda, 8. srpnja 2020. od 19.00 do 20.00

Mjesto održavanja: online, iz udobnosti vašeg doma ili ureda (klikom miša uključujete se u webinar i možete postavljati pitanja u chat formi, a naknadno snimku pogledati onoliko puta koliko želite)

Kotizacija za webinar: 75 kuna

Posebna kotizacija za članice Facebook grupe Poslovne žene – Liderice: 40 kuna

E-mail za prijave: elvira@filaks.hr

IBAN za uplatu kotizacije: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je savjetnica za razvoj i autorica priručnika Ljubavna formula uspjeha: Kako zarađivati radeći što volimo, koja je do sada surađivala s preko 600 pravnih osoba te preko 2.500 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, u autorstvu i koautorstvu napisala  20 poslovnih priručnika, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica, magistrica društvenih znanosti, doktorica znanosti). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.