Kako zarađivati radeći što volimo – online program (29.08. i 02.09.)

Mnogi misle da posao i ono što volite teško ide zajedno. Ako se usude i pomisliti na to, pitaju se je li moguće zaraditi spajajući ljubav i posao?

Bez obzira jeste li na početku svoje karijere ili ste već daleko odmakli, dođe trenutak kad pomislimo: “Je li zaista moguće uživati u poslu svaki dan i od toga zarađivati i živjeti?! Ne životariti! Živjeti punim plućima!”.

Mnogi su skeptični kad dođe red na tu temu, jer su nas učili da moramo vrijedno raditi, što je često i vrlo naporno, da trebamo biti poslušni i čekati svoj dio kolača ili nagradu. Tako naučeni, prebacili smo to ponašanje u svoju odraslu dob i često nismo dobili ono što smo zaslužili.

Ako vam je toga dosta i spremni ste napraviti veći obrat u svom poslu ili karijeri ili ste jednostavno znatiželjni da vidite koje su vam mogućnosti, pridružite nam se na online programu koji uključuje 2 online seminara (webinara) i 1 školski sat individualnih konzultacija + knjigu Ljubavna formula uspjeha: Kako zarađivati radeći što volimo koju šaljem poštom na vašu adresu.

Teme programa:

  • Muči li vas neugodna statistika (postotak onih koji ne uspiju, postotak onih koji propadnu, godine, iskustvo ili nešto drugo…)? Postoji rješenje!
  • Znate li kako funkcionira planiranje, postavljanje ciljeva i organizacija posla? Postoje znanja koja možete naučiti!
  • Poznajete li strategije i taktike nastupa na tržištu? Postoje vještine koje možete usvojiti!
  • Što ako uopće niste sigurni u kojem smjeru da krenete? Postoji način da to saznate!
  • Što ako biste napravili neku promjenu, jer se sada ne nalazite u povoljnoj situaciji? Poznate su tehnike pomoću kojih možete saznati koja promjena bi vama najviše odgovarala!
  • Što ako niste sigurni jeste li vi uopće sposobni za promjene? Svatko jest, samo treba pronaći odgovarajuće korake po kojima će ići i uz vlastitu kreativnost, stvoriti vlastite puteve!

Ništa nije nemoguće. Svi možemo postići ono što zaslužujemo!

Ako imate volje i vremena uložiti trud u rad na ovom programu, pozivam vas da se prijavite na elvira@filaks.hr

Promjene su moguće i događaju se svaki dan, odlučite djelovati i uzeti život u svoje ruke!

 

Što uključuje online program?

  • 4 školska sata online seminara
  • 1 školski sat za online individualno savjetovanje (konzultacije) u terminu po dogovoru
  • knjigu Ljubavna formula uspjeha: Kako zarađivati radeći što volimo koja stiže na vašu adresu

 

Informacije o radionici:

Datumi održavanja: četvrtak, 29. kolovoza i ponedjeljak, 02. rujna 2019. od 20.00 do 21.30

(***U navedenim terminima webinar se održava uživo, a možete ga i naknadno pogledati na istom linku, onoliko puta koliko želite. Termin individualnih konzultacija u trajanju 1 školskog sata dogovaramo posebno)

Mjesto održavanja: Online (seminar možete pratiti iz udobnosti svog doma ili ureda). Svaki sudionike će dobiti link za praćenje seminara uživo na Youtube-u. Sudionici će u chat formi moći postavljati pitanja, a naknadno snimku pogledati onoliko puta koliko žele. Svakom sudioniku na adresu stiže i knjiga Ljubavna formula uspjeha: Kako zarađivati radeći što volimo

Rana kotizacija za prijave i uplate 27. kolovoza: 369 kuna (PDV uključen)

Redovna kotizacija: 569 kuna (PDV uključen)

E-mail za prijave: elvira@filaks.hr

IBAN za uplatu kotizacije: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

O trenerici:

dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je razvojna konzultantica koja je do sada surađivala s preko 600 pravnih osoba te preko 2.500 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, kao autorica ili koautorica napisala 20 poslovnih priručnika, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica, magistrica društvenih znanosti, doktorica znanosti). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.