Pametno poslovno “vještičarenje” (22. siječnja)

“Nije normalna ova Elvira. Nakon čarobnica i šefica, sada vještice.”, reći će neki.

Točno tako. Nisam nikad ni tvrdila da sam normalna i prosječna. Upravo zato želim okupiti osobe koji se slično osjećaju i znaju da žele nešto drugačiji pristup životu i poslu.

Svi imamo ogroman potencijal koji ne ostvarujemo iz različitih razloga.

Svi imamo mnoge talente koji stoje zanemareni u zadnjoj “ladici životnog ormara”.

Svi imamo moć koju ne koristimo.

Svi imamo sposobnosti kojih se sramimo ili smatramo da nisu ništa posebno.

Svi imamo želje, ali ih uvijek ne ostvarujemo.

Svi imamo onaj ALI, koji nas sprječava da napravimo ogroman iskorak i napokon živimo život svojih snova i radimo ono što volimo, na način koji volimo, s kim volimo i zarađujemo koliko želimo.

Radionica je namijenjena ljudima koji počinju biti svjesni da su drugačiji i svoji i koji su već pomalo umorni od uklapanja, praćenja onoga što je “normalno”, a neispunjavanja svojih želja i potreba.

Radionica uključuje poslovnu tematiku koju kombinira s brižno osmišljenim osobnim razvojem. Što možete očekivati? Možete očekivati da ćete postati mudriji, sposobniji, spremniji i moćniji. Jeste li spremni za pametnije poslovno “vještičarenje”?

Svako Pametno poslovno “vještičarenje” imat će svoju posebnu temu stoga vam se veselim na ovoj i budućim Elviraonicama.

Prva tema “vještičarenja” je: MOJ ODNOS PREMA USPJEHU

 

Informacije o radionici:

Datum održavanja: utorak, 22. siječnja 2019.  od 18.30 do 20.00

Mjesto održavanja: Filaks, Gjure Szaba 4, prizemlje desno (okretište Črnomerec)

Rana kotizacija za prijave i uplate do 18. siječnja: 89 kuna (PDV uključen)

Redovna kotizacija: 150 kuna (PDV uključen)

IBAN za uplatu kotizacije: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

E-mail za prijavu: elvira@filaks.hr

Napomena: Za povrat kotizacije, radionicu je moguće otkazati 48 sati prije termina održavanja. U slučaju otkazivanja ili spriječenosti u razdoblju manjem od 48 sati do održavanja radionice, sudionicima se omogućuje nadoknada u sljedećem terminu iste ili druge odabrane radionice u ponudi Filaksa. U slučaju otkazivanja od strane organizatora, u potpunosti se vraća iznos kotizacije ili omogućava sudjelovanje u drugom dogovorenom terminu.

Tko vas vodi kroz radionicu?

dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je savjetnica za razvoj koja je do sada surađivala s preko 600 pravnih osoba te preko 2.500 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Predavačica je na Visokom učilištu Algebra, održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, napisala nekoliko poslovnih priručnika, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica, magistrica društvenih znanosti, doktorica znanosti). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

1 × 2 =