šefice

Istinski marketing za male poduzetnike (25. siječnja)

Ne, termin „istinski marketing“ još uvijek ne postoji u teoriji. Nastao je u mojoj glavi kao posljedica svih korisnih i manje korisnih radionica koje nam govore kako nešto trebamo ili ne trebamo raditi da bismo uspjeli ostvariti zaradu. Ne pokušavam stvoriti novi pojam u poslovnoj praksi, već mi je želja kroz praktične primjere pokazati kako zakonitosti marketinga još uvijek imaju svoj smisao u velikim tvrtkama, no u malima gube bitku sa zahtjevnim tržištem i specifičnim ponašanjem potrošača i kupaca.
Željela bih da na ovu radionicu dođu oni koji posao obavljaju samostalno ili vode male tvrtke, a trude se uspješno prezentirati svoje proizvode ili usluge, odnosno kreirati potražnju. Radionica također može biti korisna za one koji rade u srednjim tvrtkama i imaju ograničene resurse namijenjene za kreiranje marketinške strategije.
Obzirom da stare marketinške zapovijedi polako blijede, postavlja se pitanje gdje je „gumb“ koji treba uključiti da bi se posao realizirao u skladu s našim željama? Postavlja se pitanje znamo li ispravno definirati ciljeve i vidimo li objektivnu stranu svog posla?
Na radionici ćemo govoriti o pokretačima posla, o kreiranju odnosa s klijentima, o stvaranju i prezentaciji konkurentske prednosti i promotivnim alatima, no na jedan potpuno drugačiji način, u skladu s današnjim tržištem, karakteristikama vaše djelatnosti, proizvoda i usluga, ali i očekivanjima poduzetnika.
Je li ovo drugačija radionica? Vjerujem da jest! No, to ipak ovisi o sudionicima koji će se prijaviti, ne samo o meni. Ja ću dati sve od sebe da na najbolji mogući, meni poznat način, prezentiram nove ideje o marketinškoj stvarnosti. Hoće li mi to uspjeti, ovisit će i o vašem trudu i našoj interakciji.

 

O trenerici:

Dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je konzultantica za razvoj poslovnih vještina, poslovna motivacijska trenerica i savjetnica za uspjeh u tvrtki Filaks. Diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a titulu doktora znanosti stekla je na Filozofskom fakultetu u  Zagrebu. Nakon pozicija u srednjem menadžmentu različitih organizacija, odlučuje se za poduzetničku avanturu i već 14 godina uspješno vodi dvije organizacije. Autorica je brojnih priručnika, kolumnistica u časopisima i na portalima te glavna urednica na novom portalu za žene www.obiljka.com

Vjeruje da svatko može postati ono za čim čezne. Nije joj cilj postati uzor ili primjer, već koristan putokaz na putu prema uspjehu.

 

Informacije:

Datum održavanja: ponedjeljak, 25. siječnja 2015. od 18.00 do 21.00

Mjesto održavanja: Gjure Szaba 4, prizemlje desno, Zagreb

Kotizacija: 100 kuna (80 kuna + PDV)

IBAN za uplatu: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

Kontakt za prijave: elvira@filaks.hr