Interaktivni program Fokus na uspjeh

Kako oblikovati rezultate koji odgovaraju baš vama? Ovladajte svojim životom i poslom! Malim koracima ostvarite velike rezultate!

Interaktivni program Fokus na uspjeh nastao je kao rezultat devetnaestogodišnjeg rada u edukaciji i savjetovanju, nakon tridesetogodišnjeg formalnog obrazovanja i 24 godine radnog iskustva, od toga 19 u poduzetništvu s preko 2.500 sudionika na radionicama. Program se održava u suradnji s INteligentnom komunikacijom, u vlasništvu Dragana Petrovića, poslovnog savjetnika i project managera osobnog bloga Ženska stvar by Dragan.

Ovaj interaktivni program namijenjen je osobama koje su odlučile napraviti značajniji preokret u svojoj karijeri, (p)okrenuti stvari u smjeru uspjeha, fokusirati se na prioritete i ostvariti rezultate koji prelaze očekivanja.

Mnogi se ljudi trude, aktivni su, slušaju brojne savjete, vraćaju se i opet pokreću, onda zaključe da su u nečemu pogriješili, a ne mogu pronaći gdje je nastala ta prva greška koja je povukla ostale aktivnosti prema lošijem rješenju. U središtu svih aktivnosti smo mi sami, a odnos prema nama, našim talentima, vještinama i sposobnostima značajno utječe na rezultate.

Ako ste se našli na nekoj prekretnici i svjesni ste da vam je potrebno ozbiljnije restrukturiranje u smislu radnih aktivnosti, strategije, osobnog razvoja, definiranja ciljeva i osmišljavanja konkretnih i jasnih poslovnih aktivnosti, na pravom ste mjestu. Ako ste naišli na neku prepreku u osobnom životu ili tražite bolje rješenje za sebe, ovo je pravi program koji će vas inspirirati i potaknuti na odluke koje odavno planirate donijeti.

Interaktivni program je praktičan, s vrlo konkretnim i jasnim savjetima, uputama i koracima, na kojima ćete spoznati kako ste se našli tu gdje jeste, što vas je dovelo do situacije u kojoj se nalazite i dobit ćete konkretne korake za rješavanje situacije i postizanje cilja u privatnom i poslovnom životu.

Interaktivni program uključuje sljedeće teme:

 1. Otkrivanje točke preokreta i jasnih znakova da nam je potrebna promjena (26. veljače – gratis kotizacija)
 2. Usmjeravanje energije prema konkretnom cilju i rezultatima (2. ožujka)
 3. Osmišljavanje jasnih aktivnosti koje će vas dovesti do rezultata (3. ožujka)
 4. Kreiranje ideja za uspješniju strategiju razvoja karijere (4. ožujka)
 5. Rješavanje prepreka i ograničenja na putu do uspjeha (5. ožujka)
 6. Implementacija ideja u praktične korake i ostvarenje rezultata (6. ožujka)

Program se provodi kroz 6 webinara (online seminara) u trajanju od 60 minuta. Webinar se održava od 19.00 do 20.00. Sudionici programa imat će priliku upoznati se, razmjenjivati ideje i spoznaje u zatvorenoj Facebook grupi Fokus na uspjeh. Webinare možete pratiti uživo iz udobnosti svog doma, nakon dnevnih obveza te ih pogledati i naknadno u terminu koji vam odgovara (snimke će biti dostupne).

Zašto NE BISTE TREBALI PROPUSTITI interaktivni program Fokus na uspjeh?

 • ako vam je dosta polovičnih rješenja
 • ako ste naišli na nedoumice koje sami ne možete riješiti
 • ako stara rješenja više ne donose rezultate
 • ako trebate novu strategiju
 • ako želite zarađivati više temeljem svog znanja, rada i iskustva
 • ako želite krenuti iznova mudrije i učinkovitije s fokusom na uspjeh.

Na programu ćete upoznati ključnu formulu uspjeha, stvoriti neodoljive rezultate i preuzeti nadzor nad svojom karijerom, poslom i zaradom. Saznajte kakvu osobnost imaju oni koji uvijek pobjeđuju!

Informacije o seminaru:

Kotizacija za cijeli program: 175 kuna (6 webinara)

Pojedinačni webinar: 45 kuna

Prvi (uvodni) webinar je gratis!

IBAN za uplatu kotizacije: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

E-mail za prijavu: elvira@filaks.hr

Predavači:

dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je savjetnica za razvoj i autorica priručnika Ljubavna formula uspjeha: Kako zarađivati radeći što volimo, koja je do sada surađivala s preko 600 pravnih osoba te preko 2.500 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, u autorstvu i koautorstvu napisala  20 poslovnih priručnika, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica, magistrica društvenih znanosti, doktorica znanosti). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.

Dragan Petrović je uspješan menadžer s vrhunskim prodajnim rezultatima u nekoliko branši i dokazanim uspjehom na pozicijama srednjeg menadžmenta. Uspješno vodi vlastiti projekt Ženska stvar, namijenjen povezivanju i osnaživanju žena u poslovanju. Diplomirao je Trgovinsko poslovanje, smjer malo poduzetništvo na Sveučilištu u Splitu, praktičar je NLP-a i brojnih drugih tehnika osobnog razvoja.