Interaktivni program Fokus na uspjeh (1-5.06.)

Kako oblikovati rezultate koji odgovaraju baš vama? Ovladajte svojim životom i poslom! Malim koracima ostvarite velike rezultate!

Interaktivni program Fokus na uspjeh nastao je kao rezultat devetnaestogodišnjeg rada u edukaciji i savjetovanju, nakon tridesetogodišnjeg formalnog obrazovanja i 24 godine radnog iskustva, od toga 19 u poduzetništvu s preko 2.500 sudionika na radionicama.

Ovaj interaktivni program namijenjen je osobama koje su odlučile napraviti značajniji preokret u svojoj karijeri, (p)okrenuti stvari u smjeru uspjeha, fokusirati se na prioritete i ostvariti rezultate koji prelaze očekivanja.

Mnogi se ljudi trude, aktivni su, slušaju brojne savjete, vraćaju se i opet pokreću, onda zaključe da su u nečemu pogriješili, a ne mogu pronaći gdje je nastala ta prva greška koja je povukla ostale aktivnosti prema lošijem rješenju. U središtu svih aktivnosti smo mi sami, a odnos prema nama, našim talentima, vještinama i sposobnostima značajno utječe na rezultate.

Ako ste se našli na nekoj prekretnici i svjesni ste da vam je potrebno ozbiljnije restrukturiranje u smislu radnih aktivnosti, strategije, osobnog razvoja, definiranja ciljeva i osmišljavanja konkretnih i jasnih poslovnih aktivnosti, na pravom ste mjestu. Ako ste naišli na neku prepreku u osobnom životu ili tražite bolje rješenje za sebe, ovo je pravi program koji će vas inspirirati i potaknuti na odluke koje odavno planirate donijeti.

Interaktivni program je praktičan, s vrlo konkretnim i jasnim savjetima, uputama i koracima, na kojima ćete spoznati kako ste se našli tu gdje jeste, što vas je dovelo do situacije u kojoj se nalazite i dobit ćete konkretne korake za rješavanje situacije i postizanje cilja u privatnom i poslovnom životu.

Interaktivni program uključuje sljedeće teme:

 1. Otkrivanje točke preokreta i jasnih znakova da nam je potrebna promjena (1. lipnja – gratis kotizacija)
 2. Usmjeravanje energije prema konkretnom cilju i rezultatima (2. lipnja)
 3. Osmišljavanje jasnih aktivnosti koje će vas dovesti do rezultata (3. lipnja)
 4. Kreiranje ideja za uspješniju strategiju razvoja karijere (4. lipnja)
 5. Rješavanje prepreka na putu do uspjeha i implementacija ideja u praktične korake (5. lipnja)

Program se provodi kroz 5 webinara (online seminara) u trajanju od 60 minuta. Webinar se održava od 18.00 do 19.00. Sudionici programa imat će priliku upoznati se, razmjenjivati ideje i spoznaje u zatvorenoj Facebook grupi Fokus na uspjeh. Webinare možete pratiti uživo iz udobnosti svog doma, nakon dnevnih obveza te ih pogledati i naknadno u terminu koji vam odgovara (snimke će biti dostupne).

Zašto NE BISTE TREBALI PROPUSTITI interaktivni program Fokus na uspjeh?

 • ako vam je dosta polovičnih rješenja
 • ako ste naišli na nedoumice koje sami ne možete riješiti
 • ako stara rješenja više ne donose rezultate
 • ako trebate novu strategiju
 • ako želite zarađivati više temeljem svog znanja, rada i iskustva
 • ako želite krenuti iznova mudrije i učinkovitije s fokusom na uspjeh.

Na programu ćete upoznati ključnu formulu uspjeha, stvoriti neodoljive rezultate i preuzeti nadzor nad svojom karijerom, poslom i zaradom. Saznajte kakvu osobnost imaju oni koji uvijek pobjeđuju!

Informacije o seminaru:

Kotizacija za cijeli program: 175 kuna (svih 5 webinara). U cijenu je uključen priručnik Ljubavna formula uspjeha (vrijednost 119 kuna) i poštarina za slanje na vašu adresu.

Pojedinačni webinar: 50 kuna

Prvi (uvodni) webinar je gratis!

IBAN za uplatu kotizacije: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

E-mail za prijavu: elvira@filaks.hr

Predavači:

dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je savjetnica za razvoj i autorica priručnika Ljubavna formula uspjeha: Kako zarađivati radeći što volimo, koja je do sada surađivala s preko 600 pravnih osoba te preko 2.500 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, u autorstvu i koautorstvu napisala  20 poslovnih priručnika, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica, magistrica društvenih znanosti, doktorica znanosti). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.