Napredni program Filozofija uspjeha (listopad 2020.)

Hvala što vas je zainteresirala ova tema. Ako ste osjetili da vas nešto vuče prema ovom naslovu, vjerojatno ste na nekoj prekretnici ili trebate donijeti važnu odluku o novom smjeru poslovnog ili privatnog života. Pridružite nam se na Naprednom programu Filozofija uspjeha!

Radeći s preko 800 pravnih osoba i tisuće pojedinaca na radionicama i individualnim konzultacijama, uočila sam određene poteškoće koje nas koče na putu do uspjeha. Rado ću s vama podijeliti informacije koje sam skupljala godinama uspješno radeći s ljudima na njihovom poslovnom i osobnom razvoju.

Je li ovo program za vas?

Prepoznajte li svoju situaciju i sljedećim pitanjima?

  1. Tko su uspješni ljudi i što ih je dovelo do uspjeha?
  2. Što je tajna svačijeg uspjeha?
  3. Koje blokade nas koče na putu do uspjeha?
  4. Koje predrasude imamo o uspjehu?
  5. Kak privući uspjeh u svoj život?
  6. Kako zaobići prepreke na putu do uspjeha?
  7. Kako se izboriti za sebe?
  8. Kako se naviknuti na uspjeh i zadržati ga?
  9. Kako okrenuti život i manje se truditi za više rezultata?
  10. Kako osloboditi vlastiti potencijal i napraviti veći iskorak prema onome što želite? Kako ostvariti svoj san?

Ako želite saznati odgovore na ova pitanja, praćene brojnim primjerima iz prakse i korisnim savjetima koje možete odmah iskoristiti u vlastitom životu, pridružite nam se na Naprednom programu Filozofija uspjeha. Družit ćemo se kroz 5 online susreta u trajanju 60 minuta.

Susreti će se održavati uživo i moći ćete postavljati pitanja u chat formi, a snimku pogledati koliko god puta želite.

Ovaj program namijenjen je ljudima koji žele napraviti veći iskorak u karijeri ili privatnom životu. Napredni program će vas inspirirati, ali vam dati i konkretne upute za napredak. Osjetite slobodu iz koje možete odabrati uspjeh u svom životu. Osjetite radost jer ste sposobni i zaslužujete značajniji pomak. Osjetite snagu jer ste podržani i vođeni.

Hvala vam što ste odabrali sebe i ostvarujete svoje snove!

Informacije:

Datum održavanja: 

ponedjeljak, 12. listopada od 20.00 do 21.00

utorak, 13. listopada od 20.00 do 21.00

srijeda, 14. listopada od 20.00 do 21.00

ponedjeljak, 19. listopada od 20.00 do 21.00

utorak, 20. listopada od 20.00 do 21.00

Mjesto održavanja: online, iz udobnosti vašeg doma ili ureda (klikom miša uključujete se u webinar i možete postavljati pitanja u chat formi, a naknadno snimku pogledati onoliko puta koliko želite)

Kotizacija za članice Facebook grupe Poslovne žene – Liderice i članove grupe Facebook grupe Filozofija uspjeha: 350 kuna

Redovna kotizacija: 750 kuna

E-mail za prijave: elvira@filaks.hr

IBAN za uplatu kotizacije: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

O trenerici:

dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je savjetnica za razvoj i autorica priručnika Ljubavna formula uspjeha: Kako zarađivati radeći što volimo, koja je do sada surađivala s preko 800 pravnih osoba te preko 2.500 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, u autorstvu i koautorstvu napisala  20 poslovnih priručnika, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica, magistrica društvenih znanosti, doktorica znanosti). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.