Elviraonica: Uspjeh na stotu (28. studenog)

Kako prezentirati intelektualne i ostale usluge?

Osmisliti, kreirati, ponuditi, prezentirati i prodati uslugu pravi je izazov. To znaju svi oni koji su se s time suočili na pretrpanom tržištu s nedefiniranim standardima rada, nejasnim cijenama usluga, ali i nejasnim kompetencijama ponuđača.

Elviraonica: Uspjeh na stotu je radionica koju je osmislila i izvodi dr. sc. Elvira Mlivić Budeš, a namijenjena je svima koji na tržištu nude intelektualne i ostale usluge. Danas je umijeće kreirati konkurentsku prednost koja donosi rezultate, uslugu koja neće u roku 24 sata biti prisutna i kod drugih ponuđača koji vas prate, a još je veći izazov tu uslugu naplatiti onako kako zaslužujete i u skladu s vašim ulaganjima.

Ako osjećate da vaše usluge imaju veći potencijal i želite napokon ostvariti rezultate koje priželjkujete, pridružite nam se na Elviraonici i razmijenimo iskustva, naučite najbolje strategije, proučite najbolje primjere iz prakse i oslobodite svoju kreativnost.

Saznajte odgovore na sljedeća pitanja:

  • Kako osmisliti uslugu zanimljivu korisnicima i klijentima?
  • Kako uspješno prezentirati uslugu?
  • Kako uspješno predstaviti sebe kao ponuđača usluge?
  • Kako se izboriti za svoju poziciju na pretrpanom tržištu?
  • Kako se izdvojiti u odnosu na nešto manje kompetentne sudionike u istoj djelatnosti?
  • Kako uspješno naplatiti uslugu?
  • Kako pronaći nove klijente?
  • Kako se uspješno predstaviti medijima i kroz online kanale?

 

Informacije o radionici:

Datum održavanja: srijeda, 28. studenog 2018. od 18.00 do 20.00

Mjesto održavanja: Filaks, Gjure Szaba 4, prizemlje desno (okretište Črnomerec)

Rana kotizacija za prijave i uplate 23. studenog: 110 kuna (PDV uključen)

Redovna kotizacija: 200 kuna (PDV uključen)

IBAN za uplatu kotizacije: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

E-mail za prijavu: elvira@filaks.hr

Napomena: Za povrat kotizacije, radionicu je moguće otkazati 48 sati prije termina održavanja. U slučaju otkazivanja ili spriječenosti u razdoblju manjem od 48 sati do održavanja radionice, sudionicima se omogućuje nadoknada u sljedećem terminu iste ili druge odabrane radionice u ponudi Filaksa. U slučaju otkazivanja od strane organizatora, u potpunosti se vraća iznos kotizacije ili omogućava sudjelovanje u drugom dogovorenom terminu.

Tko vas vodi kroz radionicu?

dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je savjetnica za razvoj koja je do sada surađivala s preko 600 pravnih osoba te preko 2.500 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Predavačica je na Visokom učilištu Algebra, održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, napisala nekoliko poslovnih priručnika, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica, magistrica društvenih znanosti, doktorica znanosti). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

17 − 16 =