Kako dobre žene potkopavaju svoj uspjeh (19.11.)

Pridružite nam se na radionici poslovne i osobne učinkovitosti i definirajte svoj uspjeh! Mnogi korektni i pametni ljudi često ostaju iznenađeni kao njihove aktivnosti ne donose rezultate koje očekuju.

Zanimljivo je da često ponavljaju iste pogreške u pristupu poslu. Na ovoj radionici ćemo govoriti o tim izazovima i/ili pogreškama koje sam uočila u mnogim poslovnim situacijama radeći s poslovnim ženama i poduzetnicama.

Na radionici ćete prepoznati svoje prepreke do uspjeha, saznati kako pronaći najbolje u sebi i oko sebe, sagledati ćete ograde oko sebe i srušiti ih te se fokusirati na prioritete i uspjeh!

Ova radionica je kreirana za one koji vrijedno rade, a rezultati izostaju. Kreirana je i za one koji krenu dobro, ali putem naprave nekoliko pogrešnih koraka i vrate se na početak. Zanimljiva je za one koji su često u dilemi i teško donesu odluku da krenu putem koji ih sigurno vodi do uspjeha, kao i za one koji se opiru uspješnim alatima samopromocije.

Informacije o radionici:

Datum održavanja: utorak, 19. studenog 2019. od 18.00 do 20.00

Mjesto održavanja:  Filaks, Međimurska 21, 5. kat, Zagreb

Rana kotizacija za prijave i uplate do 15. studenog: 98 kuna (PDV uključen)

Redovna kotizacija: 160 kuna (PDV uključen)

***Maksimalan broj sudionika je 7

IBAN za uplatu kotizacije: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.).

E-mail za prijavu: elvira@filaks.hr

Predavačica:

Dr. sc. Elvira Mlivić Budeš voditeljica je edukacija već 18 godina s bogatim iskustvom u srednjem menadžmentu, na pozicijama voditeljice marketinga i prodaje te odjela za odnose s klijentima. Do sada je surađivala s preko 600 pravnih osoba, na otvorenim radionicama je sudjelovalo preko 2.500 osoba, a u verificiranim programima usavršavanja preko 500 osoba. Diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a titulu doktorice znanosti stekla na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Organizirala je 16 većih konferencija, a u autorsku i koautorstvu napisala je 20 priručnika.