Čarolija uspjeha – već u prvim poduzetničkim koracima (25.06.)

Na početku poslovanja često smo zbunjeni… Vrte nam se pitanja, nameću dileme, a odgovori se razlikuju. Ponekad ne znamo što je najpametnije učiniti. Baš u tom trenutku ključno je dobiti konkretne odgovore na pitanja i dileme.

Možda ste već počeli s poslovanjem, a ne ide onako kako ste očekivali i ponavljaju vam se iste greške… Saznajte na koje prepreke su i drugi naišli i kako su ih uspješno riješili! Početak je najvažniji, a na seminaru ćete dobiti upute za uspješan start!

Za planiranje vlastitog uspjeha, pridružite nam se na online seminaru Čarolija uspjeha i saznajte konkretne odgovore na sljedeća pitanja:

  • Povlačim li se pred neuspjehom?
  • Je li moguće ostvariti uspjeh već na početku poslovanja?
  • Koje greške moram izbjeći?
  • Koji alati mi mogu pomoći da dođem što prije do klijenata?
  • Kako najbolje predstaviti vlastiti proizvod ili uslugu?
  • Što treba činiti kada klijenti ne reagiraju na način koji želimo?
  • Gdje treba tražiti informacije o kupcima i klijentima?
  • Kako ih zainteresirati za ono što radimo?
  • Kako formirati cijene koje odgovaraju kupcima, a nas ne oštećuju?
  • Kako se izboriti poziciju na društvenim mrežama?

Online seminar je namijenjen poduzetnicima početnicima i onima koji tek razmišljaju o poduzetničkoj avanturi. Pridružite nam se na seminaru i saznajte prave odgovore na ova i mnoga druga pitanja koja si postavljate.

Informacije o online seminaru:

Datum održavanja: 25. lipnja 2020. od 19.00 do 20.30

Mjesto održavanja:  webinar možete pratiti iz udobnosti svog doma ili ureda, pogledati ga uživo u navedenom terminu ili naknadno pogledati snimku onoliko puta koliko želite

Kotizacija: 100 kuna

Kotizacija za članice Facebook grupe Poslovne žene – Liderice: 50 kuna

IBAN za uplatu kotizacije: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.).

E-mail za prijavu: elvira@filaks.hr

Voditeljica:

dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je savjetnica za razvoj i autorica priručnika Ljubavna formula uspjeha: Kako zarađivati radeći što volimo, koja je do sada surađivala s preko 600 pravnih osoba te preko 2.500 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, u autorstvu i koautorstvu napisala  20 poslovnih priručnika, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica, magistrica društvenih znanosti, doktorica znanosti). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.