Akademija Pokreni uspjeh: Prezentacija bez muke (10. prosinca)

Smatrate da niste uvijek uspješno prezentirali svoj brend?

Uočili ste da vaše prezentacije nemaju najbolju strukturu?

Izostali su prodajni rezultati nakon što ste prezentirali svoje proizvode i usluge?

Ako vjerujete da vaš brend zaslužuje bolji uspjeh na tržištu, prijavite se na radionicu prezentacijskih i prodajnih vještina “Prezentacija bez muke” u okviru Akademije Pokreni uspjeh.

Istražite prednosti tehnike PET (Prezentacija – Energija – Tehnika) koja je osmišljena za brzo i učinkovito usavršavanje prezentacijskih vještina.

Prezentacijske vještine daju prednost u komunikaciji. Osvijestite pogreške koje ste previdjeli i naglasite svoju autentičnu moć u prezentaciji.

Energija pokreće i stvara okolnosti za uspješno poslovanje. Motivacija i strast ključ su ostvarivanja rezultata.

Tehnika prezentacije daje sigurnost da ćemo na pravi način utjecati na sugovornike i klijente. Uz kvalitetnu tehniku, svaka prezentacija može biti vaš korak do još većeg uspjeha.

Tema sljedeće radionice u okviru Akademije Pokreni uspjeh je Izgradi brend kojem se vjeruje.

Informacije o seminaru:

Datum održavanja: 10. prosinca 2019. od 18.00 do 20.00

Mjesto održavanja:  Travel&technology HUB, Gacka 16, Zagreb

Rana kotizacija za prijave i uplate do 2. prosinca: 190 kuna + PDV (ukupno 237,50 kuna)

Redovna kotizacija: 290 kuna + PDV (ukupno 362,50 kuna)

Posebna pogodnost: 3 plaćene kotizacije + 1 gratis

IBAN za uplatu kotizacije: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.).

E-mail za prijavu: elvira@filaks.hr

Predavači:

Dr. sc. Elvira Mlivić Budeš voditeljica je edukacija već 18 godina s bogatim iskustvom u srednjem menadžmentu, na pozicijama voditeljice marketinga i prodaje te odjela za odnose s klijentima. Do sada je surađivala s preko 600 pravnih osoba, na otvorenim radionicama je sudjelovalo preko 2.500 osoba, a u verificiranim programima usavršavanja preko 500 osoba. Diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a titulu doktorice znanosti stekla na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Organizirala je 16 većih konferencija, a u autorsku i koautorstvu napisala je 20 priručnika.

Dragan Petrović uspješan je menadžer s vrhunskim prodajnim rezultatima u nekoliko branši i dokazanim uspjehom na pozicijama srednjeg menadžmenta. Uspješno vodi vlastiti projekt Ženska stvar, namijenjen povezivanju i osnaživanju žena u poslovanju.