90 minuta s uspješnim ženama

Pravo mjesto za uspješne žene!

 

Elvira Mlivić Budeš, konzultantica za razvoj poslovnih vještina i direktorica tvrtke Filaks na Facebooku je pokrenula projekt i inicijativu za kreativni razvoj žena. Projekt 90 minuta s uspješnim ženama zajednica je na Facebooku koja će svoje aktivnosti uskoro proširiti i izvan društvenih mreža. Riječ je o projektu u kojem svim imaju priliku izdvojiti uspješne žene i pohvaliti ih za njihovo zalaganje, trud, rad i postignuća. Pratite priče o 90 uspješnih žena i na portalu Obiljka. Link: Uspješne žene

Uspjeh ima puno lica i za svakoga uspjeh ima neko drugo ime. U projektu nam je cilj potaknuti na pozitivno djelovanje u društvu, izdvojiti posebne žene koje su uspješne u područjima života koje smatraju bitnim, inspirirati na nove aktivnosti i čestitati na uspjehu!

Oni koji očajnički čeznu za priznanjem od drugih ili nekim materijalnim statusom, ne mogu prihvatiti da uspjeh nije natpis, nije iznos na računu i nije aplauz. Uspješan može biti svatko od nas, različitog obrazovanja, različitog zanimanja, različitog prihoda, različite nacionalnosti i različitog izgleda.
Uspjeh je pozitivan titraj u vama. Privatna stvar. Osjećaj zanosa. Osjećaj moći i saznanje da sve možete.

Nikada neće biti više savršenosti nego sada (W. Whitman).
Nemojte željeti biti bilo što drugo osim onoga što jeste i nastojte biti točno to (Sv. Franjo Saleški).